2014. szeptember 14., vasárnap

Üzleti ügyek 2.


Elhúzta a titkári előtér falába rejtett kis mosdóhelyiség tolóajtaját, majd felsőtestét előredöntve a kagyló fölötti tükörbe hajolt, hogy gyorsan megigazítsa a sminkjét.
Miután végzett, még ugyanabban a testhelyzetben néhány pillanatig visszatartotta a lélegzetét, és hallgatta a nem sokkal korábbi nyüzsgést lassan felváltó csendet. A háttérben csak a klíma békés, monoton zümmögése hallatszott a falak felől.
Egyedül volt az irodaház legfelső emeletén, a péntek délutánnak köszönhetően már mindenki elszivárgott. Mindenki rohant valahová. Ki a családjához, ki a barátaihoz, ki a hobbijához, és ki a szeretőjéhez. Ő nem rohant; ő várt. A szeretőjére. Szokatlan érzés volt kimondania magában. „Szerető.” Igazából nem tudta volna pontosan megnevezni a kapcsolatukat. Már sokszor nekifutott, hogy a helyére tegye, de soha nem jutott a végére. Egy ponton mindig elakadt: vajon a férfi szerelmes belé, vagy ő (is) csak szexet akar tőle, vele. Egyszerűen nem tudott eligazodni Steve-en. Amikor néha nyíltan rákérdezett az érzéseire, a férfi valamilyen idétlen poénnal próbálta másfelé terelni a beszélgetést. Ezt az egyet nem szerette benne, és ilyenkor mindig visszakozott egy fél lépést. Nem volt szüksége egy gyerekes, éretlen pasira.
Másfelől a férfi – a szexben – nagyon is tudott határozott és kemény lenni. Imádta, amikor a cég belvárosi garzonjának kihúzott kanapéján négykézlábra állította, fenékkel kifelé, majd mögé térdelt, és – beszorítva a háttámlához – úgy hágta meg hátulról egy csődör elementáris párzó ösztönével, hogy ő közben mozdulni se tudott…

Ugyanakkor a férfi időnként szeretett alárendelt szerepet is játszani az ágyban. Hihetetlenül tudta élvezni, amikor a meztelen puncijával az arcára ereszkedett terpeszben. Csak nyalta és nyalta, hosszan, szenvedélyesen. Ilyenkor ő többször is elélvezett, és utána már kielégülve bukott rá a férfi formás, vastag farkára, hogy a csúcs felé repítse, de a hosszas szopás közben újra életre kelt a lábai köze, és a puncijával fejezte be a megkezdett „tevékenységét”.

Akkor most macsó vagy sub? Vajon melyik az igazi arca?
És mit akar? Újra a százszor feltett kérdés. Nem tudott eligazodni rajta. Néhány hónapja, egy konferencián ismerkedtek meg, és már az első pillanattól kezdve kölcsönösen szimpatizáltak egymással. A nőnek bejött a férfi sármos mosolya, és visszafogott eleganciája. Nem utolsósorban a humorát is imádta. És persze egy hullámhosszon is voltak az elejétől, ami meggyorsította az egymáshoz közeledés és egymásra találás folyamatát. A szex terén az első néhány alkalommal ugyan csak az orális játékokig jutottak, de aztán később annál nagyobb hévvel vágtak bele, hogy a valóságban is kiéljék a legváltozatosabb fantáziáikat…

Gondolatait a folyosó felől tisztán behallatszó csengőhang szakította félbe, ami a lift érkezését jelezte. Újra izgalomba jött, és egy hirtelen ötlettől vezérelve – hogy a közös idejüket meghosszabbítsa néhány másodperccel –, kigombolta a blúza felső gombjait, majd a szoknyáját felemelve kibújt a bugyijából is, és a pipere táskájába gyűrte.

A férfi óvatosan, kopogtatás nélkül nyitott be az előtérbe, miközben tekintete elidőzött az ajtó melletti névtáblán az imádott néven: Bethany Milton. Szerette volna meglepni a nőt. Amíg a lifttel felfelé tartott, úgy képzelte, hogy Bethany majd az irodájában ül, háttal a bejáratnak, a távoli felhőkarcolókat bámulva. És persze őróla fantáziálva. Arra gondolt, hogy majd halkan mögé lopózik, és miközben hátulról gyengéden benyúl a blúza alá, oldalról beszívja finom illatát, és gyengéd üdvözlő csókokat lehel a nyakába.
Ehhez képest kellemes meglepetéséként érte, hogy már az előtérbe lépve oldalt rögtön a nő formás hátsó domborulatait pillantotta meg. A fenekét, ami uralta a helyiséget. A kívánatos, gömbölyödő hátsóján feszült a szoknya, ahogy a nő előredöntötte a felsőtestét. Steve néhány lépéssel közvetlenül mögötte termett.

Először két oldalt simította végig gyengéden a nő csípőjét, miközben a tükörben megkereste a tekintetét. Egymásra mosolyogtak.
– Üdvözlöm hölgyem, megenged egy kézmosást?
– Természetesen, uram, csak szolgálja ki magát! – válaszolta Bethany játékosan a tükör felé. – Ha nem zavarja, közben maradnék.
– Külön kérni akartam a segítségét – válaszolta a férfi, miközben ágyékát a nő fenekéhez érintette.
Aztán a nő teste mellett két oldalt előrenyúlt, és várakozón a csap alá tartotta a kezeit tenyérrel felfelé. Bethany lassan megengedte a vizet, majd kezeit a vízsugárba tartotta a férfié fölött. Játszadozva forgatta jobbra-balra, hagyta, hogy a langyosan csordogáló, áttetsző víz a kezei közül folytassa útját a férfi felé. Aztán tenyerével Steve kezei alá nyúlt, végigsimította a kézfejét, majd összezárta őket, kvázi imádkozó kéztartásba. Ezután folytatta a kézfejeket simogató mozdulatait, majd egy idő után a lágy simogatásból fokozatosan masszírozó mozdulatokba váltott. A férfi közben csak hagyta magát, jólestek erős kezeinek a gyengéd mozdulatok. A nő jobb válla fölött a tükörbe tekintett, és hosszan nézte Bethany átszellemült arcát: lesütött szemhéját és félig mosolyra húzódó száját. Miközben teljesen ellazította a kezeit, megszólalt:  
­– Mossál meg.
A nő ekkor bal tenyerét a szappanadagoló alá tartotta, majd jobbjával két nagy adag sűrű, matt fehér folyadékot nyomott a közepébe. A férfit érezte, ahogy a nő fenekének nyomódó férfiassága megmozdul az alsónadrágjában.
– Egy pillanat – mondta gyorsan, majd hirtelen a nadrágja sliccéhez nyúlt, és kiszabadította magát. Miközben a nadrág a bokájáig csúszott a lábain, a farka úgy bukkant elő, mintha hosszú álomból nyújtózna ki.
– Engem is szabadíts ki! – kérte a nő, és közben a férfihoz nyomta a fenekét. – Meleg van a szoknyám alatt.
Persze fölösleges volt kérnie, mert Steve közben már fel is hajtotta a szoknyáját, ráterítve a hátára. Az elé táruló látvány, a nő meztelen, csodálatos feneke még jobban beindította, érezte, hogy a behatolást most nem fogja majd megelőzni részéről Bethany puncijának a kinyalása.
Életre kelő farkát a nőhöz nyomta, és mindketten élvezték, ahogy a csupasz testrészek egymáshoz simulnak.
Aztán visszatért a megkezdett játékukhoz: újra előrenyújtotta a kezeit, és hagyta, hogy a nő a sűrű, fehér folyadékkal alaposan bekenje kívül-belül. A szappantól csúszóssá váló bőrfelületeik könnyedén siklottak egymáson. Megint csak a nő fogta közre kívülről a férfit, fel-le csúsztatva tenyerét a kézfejein. Mutatóujja a férfi mutatóujjára simult, középső ujja a középsőre, gyűrűs a gyűrűsre, kisujj a kisujjra. Simította-masszírozta alaposan, hosszában fel-le, fel-le. Aztán a férfi szétnyitotta ujjait, így a nő a törékeny ujjaival benyomult az ujjközökbe, úgy folytatta a masszírozását. A férfi ujjai szétálltak, mint valami rossz ribanc lábai, és a nő újra és újra becsúsztatta közéjük ujjait a síkos szappanon.
A férfi egyre nagyobbra nőtt a nő fenekének a vágatában, és ösztönösen lassú párzó mozdulatokba kezdett a csípőjével.
Aztán Bethany a bal kezét lazán ökölbe szorította, és az összezárt mutatóujja és a hüvelykujja töve által formázott bezárt rést a férfi jobb tenyeréhez dörzsölte körkörösen. A férfi visszasimogatott, körbeölelve az összezárt, gyenge női kézfejet, körbe-körbe, gyorsulva, majd amikor a simogató mozdulatai közben hüvelykujja a nő keze által formázott hosszúkás rés bejáratához ért, megállt egy pillanatra, és megpróbálta benyomni ujját az összezárt nyílásba. A nő ellenállt, összeszorította a kezét, hogy megnehezítse a férfi dolgát. Steve hiába próbált hüvelykujjával benyomulni a nyílásba, a női kézfej nem engedett.
– Engedd magad – súgta a nő fülébe. – Engedd magad megdugni.
A nő hátrafordította a fejét, mire a férfi odahajolt, és hosszú csókot nyomott a szájára. Átdugta a nyelvét is, amit a nő viszonzott. Néhány pillanatig csak a csókban merültek el, és Bethany közben enyhített az ökle szorításán, így magába fogadva a nyomuló, erőszakos hüvelykujjat.
És a férfi, miközben a „hosszú” ujjait keresztben végigfektette a nő összezárt ujjain, hüvelykujjával újra és újra benyomult a nyílásba. Egyre gyorsuló ütemben…
Aztán a nő hirtelen abbahagyta a csókot, elhúzta a kezét, és még mindig laza ökölben tartva kifelé fordította, és a nyílás másik oldalát érintette oda a férfi otthagyott hüvelykujjához, majd átvéve az irányítást, most ő húzta rá „magát” a férfira. Néhány húzás után felfelé fordítva függőleges irányba állította, és úgy folytatta a meglovagoló mozdulatokat, le-fel, le-fel.
– Elég! – mondta a férfi, és elhúzta jobbját, majd két oldalról újra megfogta a nő most már meztelen csípőjét.
– Tedd be! – mondta válaszul a nő. – Tedd belém…
A férfi ekkor baljával benyúlt finoman hátulról a nő lábai közé, aki válaszul szélesebbre terpesztette a combjait. A férfi középső ujját a nő már nedves puncijánál tartva jobbjával odaillesztette a duzzadó makkját, majd egy határozott lökéssel a nőbe nyomult, teljes hosszában.
A nő kéjesen felnyögött: – Erre vártam reggel óta…
– Csak reggel óta? – próbált csalódott arcot vágni a férfi, miközben újra és újra a nőbe hatolt hátulról.

De a nő már nem válaszolt a kérdésre. Átadta magát az egyre fokozódó kéjes érzésnek, külön élvezve, ahogy a teste fölötti irányítást fokozatosan átveszi a férfi, hosszú percekre, a hamarosan szétáramló orgazmusig…

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy elolvastátok!
    Várom a további értékeléseket a kommentekben (1-5.)
    (eddig 2,7 az átlag)

    VálaszTörlés